Μικρά παιδιά μεγάλοι Άγιοι

Το βιβλίο «Μικρά παιδιά, μεγάλοι Άγιοι» της Ευανθίας Καραγιαννάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σερρών, αναφέρεται στους βίους μικρών παιδιών που αγίασαν. Κάθε βίος συμπληρώνεται από σχόλια που προκύπτουν από τις αρετές των Αγίων και αναπτύσσεται ένας προβληματισμός αναφορικά με την καλλιέργεια των αρετών αυτών στη σύγχρονη πραγματικότητα.  Πρόκειται για Αγίους της εκκλησίας μας που η ιστορία της ζωής τους δεν είναι τόσο γνωστή στα παιδιά του Δημοτικού. Ευκαιρία είναι να μελετήσουν τις εντυπωσιακές αυτές ιστορίες της ζωής των Αγίων της Εκκλησίας μας, συνδυάζοντας κατά τη μελέτη τους, ζωγραφική και παιγνιώδεις ασκήσεις.

Μικρά παιδιά μεγάλοι Άγιοι - Τεύχος 1ο

 

Επισημαίνεται ότι τα έσοδα από το παραπάνω βιβλίο διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα υπέρ της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σερρών.

 

Το παιδικό βιβλίο «Μικρά παιδιά μεγάλοι Άγιοι» μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο το μοναστήρι μας αλλα και απο τα παρακάτω:

Βιβλιοπωλεία: Κιβωτός, Σωτήρ, Λυδία, Περιβόλι της Παναγιάς, Χριστιανική καταφυγή, Χριστιανική ελπίδα, Κατ’εικόνα, Απολύτρωση, Ορθόδοξη αδελφότητα «Η αγάπη» (Φλώρινα), Αγιορείτιη εστία (Εγνατία Θεσ/νίκης)

Ιερές Μονές:
Βόλος: Ι.Μ.Ταξιαρχών
Λιτόχωρο: Ι.Μ.Αγ. Διονυσίου εν Ολύμπω
Χαλκιδική: Ι.Μ.Αγ.Αρσενίου (Ορμύλια), Ι.Μ.Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Ορμύλια)
Θεσσαλονίκη: Ι.Μ.Εισόδια της Θεοτόκου (Όσσα Λαγκαδά), Ι.Μ.Κοιμήσεως Θεοτόκου Μετόχι Γρηγορίου (Απέναντι Στρατόπεδο Καρατάσου), Ι.Μ.Αγ.Γρηγορίου Παλαμά (Κουφάλια), Ι.Μ.Κοιμήσεως Θεοτόκου (Πανόραμα)
Ναύπακτος: Ι.Μ.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
Πάτρα: Ι.Μ.Παναγίας Ελεούσης (Καμαρες)
Καστοριά: Ι.Μ.Παναγίας Φανερωμένης (Μεσσοποταμια)
Καλαμπάκα: Ι.Μ.Κοιμήσεως Θεοτόκου Βυτουμά, Ι.Μ.Αγ.Στεφάνου (Μετέωρα)
Σέρρες: Ι.Μ.Αγ.Βαρβάρας (Σιδηρόκαστρο), Ι.Μ.Αναλήψεως (Πρώτη Σερρών)
Φλώρινα: Ι.Μ.Αγ.Παντελεήμονος (Αμύνταιο)
Πιερία: Ι.Μ.Παναγίας Μακρυχαρης

Ιεροί Ναοί:
Πάτρα: Ι.Ναός Αγ.Ανδρέα
και σε όλους τους Ιερούς Ναούς Θεσσαλονίκης που διαθέτουν βιβλιοπωλείο-έκθεση-πωλητήριο